Tygpåsar

En tygpåse med tryck är en perfekt reklambärare, genom att låta dina kunder eller monterbesökare bära runt på en tygpåse med din logga eller ditt budskap på får du en otrolig exponering av ditt varumärke till ett väldigt lågt pris.

Tygpåsar är en oerhört populär produkt hos oss. Troligtvis vår mest sålda produktkategori. Tack vare att våra tygpåsar säljer så bra har vi kunnat pressa våra priser utan att tumma på kvaliteten vilket självklart uppskattas hos alla våra kunder.

billig-tygpåse

Vår mest sålda tygpåse, finns i flera olika färger och går att trycka med upp till tre färger eller digitaltryck på både fram och baksida. Finns även med två längder på handtag, korta för att bära i handen eller långa för att bära på axeln. Är du ute efter en färgad billig tygpåse med tryck är det här rätt produkt för dig. Läs mer om produkten genom att klicka dig vidare.

Tygpåsar med tryck av modell Non-Woven i färg blå.

Non Woven påsar är tygpåsar tillverkade av återvunnen PET. Våra Non Woven påsar är inte bara billiga utan även bra för miljön just av den anledningen, att de tillverkas av av återvunnet material. Påsarna finns i sex olika färger och kan tryckas med upp till två färger. Finns även med olika längd på handtagen, korta för att bäras i handen eller långa för att bäras över axeln. Läs mer om produkten genom att klicka dig vidare.

Fler tygpåsar i vårt sortiment

Har du frågor eller funderingar kring hur du ska utforma din tygpåse, eller vilken typ av tygpåse du ska välja? Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

08-550 977 00
hello@printr.se