Vi söker en stabil projektledare

PRINTR är ett starkt växande företag inom profil- och tryckbranschen som nu söker ytterligare en spelare i laget. En person som både har kundansvar och ser till att produktionsflödena är säkrade. Personen vi söker kommer att jobba tillsammans våra säljare och vara drivande genom hela produktionsflödet. Du kommer att planera tryckprocessen för våra kunder, ta emot och kontrollera tryckmaterial samt sköta offerering och fakturering.

Tidigare erfarenheter
Du har dokumenterad erfarenhet av produktion- och/eller projektledning, gärna från profil- eller tryckbranschen. Viktigt är att du har erfarenhet av att hålla i trådarna och samordna aktiviteter i ett produktionsflöde och haft kontakten med kunder och leverantörer.

Kunskaper
Vi uppskattar om du har god kunskap i Officepaketen, arbetat i någon form av affärssystem samt behärskar CS-programmen väl. Grundläggande tryckkunskap är ett stort plus. Språken du bör behärska är svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet
Som person har du störst chans att lyckas om du gillar att ha många bollar i luften och har god kommunikativ förmåga. Du bör vara positiv, flexibel och lösningsorienterad. Social kompetens är något vi som kollegor uppskattar lika mycket som kunder och leverantörer.

Tjänsten
Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid, kontoret ligger centralt i Stockholm innerstad. Tillträde omgående och lön enligt överenskommelse. Maila din ansökan på oscar@printr.se

Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!